Swingin' Hits 2022

Affiche Swingin' Hits 2022

Extra info

Concept

In 2002 werd het concert “Swingin’ Hits” voor de eerste maal georganiseerd. Een concert waarop enkel gekende popnummers worden gebracht door de K.M. St.-Cecilia Ardooie in een ware “proms-stijl”. Een 3u durend concert waarop de harmonie beroep doet op professionele geluidsversterking, aangevuld met een spetterende lichtshow.

Tevens nodigt de harmonie één of meerdere bekende artiesten uit die samen met de harmonie een gastoptreden verzorgen. Het concertprogramma werd dan verder nog aangevuld met surpriseacts, met onder meer de dansschool “Dance Factory”, circusschool “Woesch”, een Ierse folkgroep, een imitator van Will Tura, Ypres Surrey Pipes en drums, enz. en niet te vergeten telkens een spetterend optreden van ons eigen Trommelkorps die voor de gelegenheid onder de naam "TNT" (Trommels en Toestanden) optreedt.

Bij iedere editie konden wij spreken van een uitverkochte zaal!

 • 2003 - Swingin' Hits 1 : Johan Verminnen
 • 2005 - Swingin' Hits 2 : Bart van den Bossche & Mama's Jasje
 • 2007 - Swingin' Hits 3 : Geena Lisa
 • 2009 - Swingin' Hits 4 : Sofie & Raf van Brussel
 • 2011 - Swingin' Hits 5 : Matthias Sercu & Barbara Dex
 • 2013 - Swingin' Hits 6 : Free Souffriau & Jelle Cleymans
 • 2015 - Swingin' Hits 7 : Brahim & Sandra Kim
 • 2017 - Swingin' Hits 8 : Ann Van Den Broeck & Jan Schepens
 • 2019 - Swingin' Hits 9 : Gene Thomas, Coco Jr. & Maximus

Wie wil sponsoren, kan onze sponsorbrochure raadplegen aan één van de bestuursleden.

Wees er snel bij en reserveer nu al uw tickets!

Tickets zijn te verkrijgen bij de bestuursleden of online.

Gastartiesten

ISABELLE A & DAALMAN

Isabelle A hoeven we niet voor te stellen.

Met songs als “Hé, lekker beest” en “Blank of zwart” werd ze begin jaren negentig bekend als tieneridool. Na heel wat “experimenten” en neven- projecten staat Isabelle A weer volop in de kijker. Met optredens op “The Night of the Proms”, Festival Dranouter en zowat alle culturele centra in Vlaanderen heeft ze genoeg podiumervaring om ons een héél aangename avond te verzorgen.

Momenteel treedt ze voornamelijk op met haar coverband “Les Copines” , samen met o.a. Ianthe Tavernier.

Eén van haar laatste hoogtepunten was haar passage in het Tv -programma “Liefde voor muziek”. Daar kreeg ze heel mooie recensies op haar innemende versies. Dankzij dit programma kreeg haar carrière opnieuw een stevige boost. In 2019 kwam haar laatste album “Sjokola” uit.

Na jaren proberen is het ons uiteindelijk gelukt om haar te overtuigen om eens met een harmonieorkest op te treden. We zien dan ook héél erg uit om Isabelle en haar vriend Daal- man (waar ze enkele nummers samen mee zal doen) te mogen verwelkomen op ons podium!

UDO

Udo Mechels is bekend onder zijn artiestennaam Udo. In 2003 werd hij derde in de allereerste editie van Idool. In 2005 won hij het programma X-Factor. Met de bijhorende single “Isn’t it time” scoorde hij dan ook zijn allereerste nummer-1-hit én gouden plaat.

De volgende jaren scoorde hij het ene succes na het andere. Hij kreeg de Radio 2 Zomerhit trofee voor “Doorbraak van het jaar”. In 2007 won hij alle rondes van het programma “Zo is er maar één”. De finale won hij met het nummer “Ik mis je zo” van Will Tura.

Achter de schermen is Udo vooral actief met het componeren en schrijven van teksten voor andere artiesten. In Vlaanderen deed hij dit al voor Niels Destadsbader, Loredana, Christoff, Laura Lynn, de Ketnetband, Sabien Tiels, ....

We zijn dan ook blij dat we deze muzikale duizendpoot mogen verwelkomen op onze jubileumeditie van Swingin’ Hits. Met zijn buitengewone podiumervaring en stem zal hij iedereen weten te bekoren. Of het nu kippenvel is, of het dak gaat eraf... Udo belooft ons een prachtige avond!

 

 

Vip

Ook dit jaar is het opnieuw mogelijk om als VIP ons concert bij te wonen. Indien u een VIP-arrangement reserveert, dan bieden wij u het volgende aan:

 • U krijgt een gereserveerde parkingplaats op vertoon van uw VIP-kaart.
 • U wordt verwacht om 18u voor een stijlvolle receptie.
 • Vanaf 18u30 tot 19u30 kan u genieten van lekkere gerechtjes.
 • Iets voor 20u wordt u begeleidt naar de concertzaal en uw gereserveerde zitjes.
 • Tijdens de pauze kan u genieten van een rijkelijk dessertbord, een koffie en/of gratis dranken in een rustige, afzonderlijke bar.

Voor meer informatie/ kostprijs kan u contact opnemen met het bestuur: info@kmma.be of 0478 56 20 89

Na het concert bent u van harte welkom in onze gezellig ingerichte bar.

Locatie

Melkerijstraat 2A, 8850 Ardooie.

Klik hier voor google maps.

Tickets

Bestel hier online uw tickets!